MAAK KENNIS MET ONZE  PROGRAMMAPARTNERS 2020/2021

Boekingsagenten Desmond en Marisa van Speakers Academy regelen de boekingen van de lezingen van Marieke van der Weiden MA over de Uitvaart van de Toekomst. Zij zorgen ervoor dat de agenda wordt gevuld met lezingen op opvallende locaties in binnen en buitenland. Branded Funerals!

Wij bellen Kees van Your Legacy om holografische en augmented onderdelen in onze touringcar en op hostlocaties te organiseren. Kees zit er helemaal in. Wij inmiddels ook.

De Hipsickers zijn zowat buitenaards en verzorgen de performances in onze befaamde inspiratieuitvaarten. Van uiterst donker naar zeer lichtvoetig. Alles is gaande in hun wereld.

We vragen Mark van Beerenberg steeds of hij nog 'een kistje' heeft staan voor de inspiratieuitvaarten. Dat heeft ie. Van Sneeuwwitje glas tot all-over Chanel logoprinted. Mark kan het allemaal. 

Funeral Rockstars komen uit bed voor ultieme hospitality en een performance. Zij zorgen voor de inspiratiesettings in onze roadtrips en fijn ontvangst. Comfortabel vertoeven. Rockstarsstyle!

Regiomanager Harm van o.a. crematorium Dealwijck in Utrecht en Arnold van Afscheidshuis Amsterdam Zuid-Oost zijn onze sparringpartners en lifeline als het gaat om het bespreken van nieuwe uitvaartproducten en nieuwe uitvaartdynamiek. In hun spectaculaire aula's hebben we regelmatig dynamische sessies.

Bloemenkoning Menno Kroon is meestal in Shanghai maar wij mogen vrij experimenteren op zijn machtigmooie Estate in Cothen.

Museum Rotterdam zet voor ons haar deuren wagenwijd open om midden in hun exposities vrijuit te werken tussen kunst, actualiteit en historie.

Ohad van 42Workspace zegt dat we gebruik mogen maken van hun gebouw en faciliteiten als we maar blenden met de crowd. Dat lukt wel. Je voelt de energie van tec-startups door de arena gaan. Uitvaartvergelijker Decidee zit er ook.

De mannen van Mindclips Media moeten steeds vroeg op om zich voor te bereiden op een dag beeldschieten. Als een vlieg op de muur reizen zij mee in onze roadtrips om de energie op camera vast te leggen.

Partner worden

Uitvaart Academy is altijd gereed voor gave partnerships. Heeft u een must-see locatie voor de inspiratietours of een product wat de beleving van uitvaarten intensiveert of kunt u leertechnisch of decortechnisch iets toevoegen in onze educatieve experiences voor uitvaartgerelateerde ondernemers en managers. Neem contact op via dit formulier.


What's in it for you What's in it for us
Locatie of product in het vizier bij algemeen publiek, uitvaartgerelateerde ondernemers, organisaties en DMU's Gebruik kunnen maken van de faciliteiten van een locatie of van de eigenschappen van een product of persoon
Foto- en videomateriaal van uw locatie of product na evenementen Een variateit aan sferen en locaties kunnen bieden aan deelnemers
Naamsvermelding en doorkliklinks in communicatie over onze evenementen op socials en websites van Uitvaart Academy Traffic op onze socials en die van u
Twee persoonlijk gemaakte posts door Marieke van der Weiden op haar LinkedIn profiel Het hebben van relevante content voor socials en traffic voor beide partijen

Heeft u tips voor partnerships of must-see locaties & producten? Die zien wij graag in een reactie hieronder

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.