Soort cursus Zwaartepunt Prijs incl. BTW Inzet
Funeral Roadtrip Inspiratie € 295,00 1 Dag
Masterclass Verdieping € 195,00 1 Dagdeel
Cabin Sessie Implementatie € 795,00 2 Dagen
Private Mentor Bijsturen Prijs op aanvraag Per uur
Online Training Coaching Meer info volgt Onbeperkt
Lezing Inpiratie en toepassing Vanaf € 1495,00 30-60 minuten

Herevalueren en ontwikkelen van uw onderneming en marketing

Uitvaart Academy heeft een dynamisch leerprogramma voor uitvaartgerelateerde ondernemers en managers ontwikkeld. We helpen u bij het herevalueren, ontwikkelen en aanscherpen van uw onderneming, doelgroepen, producten en marketing. 

Future Proof geraken

Bent u gereed voor het nu en de Uitvaart van de Toekomst? Bij Uitvaart Academy leert u hoe u met kleine ingrepen een sterker en aantrekkelijker uitvaartmerk bouwt en hoe u op relatief weinig budget opvallende marketing kunt ontwikkelen. Ons leerprogramma is gebaseerd op de resultaten uit het onderzoek Uitvaart van de Toekomst. Klik HIER om toegang te krijgen tot voor u relevante artikelen en resultaten uit het onderzoek naar de toekomst van uitvaarten.

Verbinden en samenwerken

Samenwerken in de uitvaartsector blijkt een horde die genomen worden. Wanneer u een evenement of cursus van Uitvaart Academy bijwoont, zult u direct bemerken hoe eenvoudig ondernemers en managers gedachten en informatie met elkaar uitwisselen en elkaar naar een hoger level van ondernemen én creatief denken coachen. Onze Unique Seling Point zit o.a. in het kunnen verbinden van ondernemers en managers die eerder nauwelijks met elkaar te maken (wilden) hebben. Soms zitten daar branchevreemden bij voor een extra dynamiek in kennisdeling, productontwikkeling en netwerken.

Innovatieve oplossingen

Bij Uitvaart Academy staat 'zelf aan de slag gaan' centraal. Bij ons kunt u in een ongedwongen sfeer en in een vastgezette tijd kennis ophalen, overleggen en construeren met vakgenoten, onderzoekers en experts. We inspireren u zoveel mogelijk tot het bedenken en daadwerkelijk ontwikkelen van innovatieve oplossingen die kunnen zorgen voor een betere profilering, nieuwe klanten en meer omzet voor uw onderneming. 

Guide to succes!

Uitvaart Academy biedt een leerlijn met opvolgende cursussen en evenementen aan. Elke cursus of evenement kent een zwaartepunt in een van de volgende domeinen : inspireren, verdiepen en implementeren. Bekijk uw Guide to Succes en de basisprincipes van onze leerlijnen HIER.

Betaalmethoden cursussen en evenementen
iDEAL
Paypal
Bancontact
VISA
Mastercard
Apple Pay
SEPA
Overschrijving