DYNAMISCHE TOURS, KLASSEN & SESSIES

ONDERWEG MET UW MERK & MARKETING

INSPIRATIE | ONDERZOEKEN | VERDIEPEN | IMPLEMENTEREN

Uitvaart Academy biedt dynamische lesdagen verpakt in tours, (online) klassen, motivatiesessies en heisessies aan. Bij ons kunt u full-focus werken aan het bijschaven op opzetten van een sterk uitvaartmerk en opvallende uitvaartmarketing. We dagen u uit totaal out-of-the-box te kijken naar uw merk, de markt en marketingmogelijkheden. U stapt onze cursussen uit met een portfolio aan nieuwe ideeën en toepassingen en de drive om aan te vangen en zaken per direct te veranderen. Bekijk het aanbod op deze pagina.

LOCKDOWN PERIODE

TOT 1 JUNI 2020 WERKEN WE REMOTE

De uitstaande evenementen en cursussen van het voorjaar en zomer 2020 worden verplaatst naar het najaar 2020. Tot 1 juni bieden we klassen, motivatiesessies, seminars en lezingen digitaal aan. Dat houdt in dat we met videoconferentiesystemen werken waarop we livesessies houden en presentaties delen.

WAT KUNT U DOEN TIJDENS DE LOCKSDOWN PERIODE?
Contact opnemen voor motivatiesessies voor uzelf of uw team
Wekelijks intunen op online klasjes waarin actuele thema's en onderwerpen worden behandeld
Een online lezing of seminair boeken voor uw team of relaties

LOCKDOWN LEERPROGRAMMA'S

NIEUWS & UPDATES

LEZINGEN OP EVENEMENTEN OF ONLINE

LEZINGEN

€ 1.695,00

LEZINGEN

€ 1.695,00

Uptempo lezingen over het onderzoek Uitvaart van de Toekomst en de zakelijke mogelijkheden die daar uit voortvloeien. Nieuwe toepassingen voor organisaties en trends die erop wijzen dat Branded Funerals een onderdeel zijn in de toekomst. Keynote Speaker en motivator Marieke van der Weiden MA geeft een totaal nieuwe kijk op afscheidnemen en doodgaan.

Boekingen via ons boekingskantoor Speakers Academy. Zoekwoord : Uitvaart

Online lezingen zijn te boeken via Speakers Academy. Klik HIER

ONZE TOURS & CURSUSSEN